Piškotki
+386 41 60 00 21   info@viptoner.si

ViPtoner
Vsebina vozička   Izdelki:49
Skupaj: 9,792.32€

Išči po tiskalnikihIZBERI PROIZVAJALCA
IZBERI SERIJO
IZBERI MODEL
HP C9700A | 121A serija
HP CF350A 130A kompatibilni toner
HP CF350A | 130A Črn | Black kompatibilen toner
HP CF352A | 130A Rumen | Yellow kompatibilen toner
HP Color LaserJet Pro MFP M176n
HP CF380A | 312A Črn | Black kompatibilen toner
PLA FILAMENT WHITE 1.75 mm 1kg POLNILO ZA 3D TISKALNIKE
PLA FILAMENT WHITE 2.85 mm 1kg POLNILO ZA 3D TISKALNIKE
PLA FILAMENT TRANSPARENT 1.75 mm 1kg POLNILO ZA 3D TISKALNIKE
PLA FILAMENT TRANSPARENT 2.85 mm 1kg POLNILO ZA 3D TISKALNIKE
Smo podjetje z bogatimi izkušnjami na področju biroopreme. Podjetje je bilo ustanovljeno pred 10 leti v njem pa smo združili izkušnje zadnjih 25 let in 45 letno družinsko tradicijo na področju biroopreme. Torej naše izkušnje segajo v sam začetek fotokopirne tehnike in biroopreme kot jo poznamo danes.

Z izkušnjami na domačem in tujem trgu smo se odločili, da vam našo ponudbo predstavimo in približamo tudi preko spletne trgovine, ter vam omogočimo hitro in učinkovito informacijo in nakup.

Pogoji nakupa izdelkov


Pogoji nakupa izdelkov

Podjetje BIROMOBIL d.o.o., Medenska cesta 79 , 1000 Ljubljana, ID DDV: SI52949907 preko svoje strani www.viptoner.si prodaja raznovrstno biroopremo in potrošni material za le to kupcem (v nadaljevanju: stranke) pod naslednjimi splošnimi pogoji poslovanja (SPP)

Splošni pogoji poslovanja
Z oddajo naročila za nakup izbranih izdelkov na spletnem mestu www.viptoner.si se strinjate s splošnimi pogoji sodelovanja in nakupa.

Pogoji nakupa na spletnem mestu www.viptoner.si
Kupec potrjuje, da je seznanjen s celotnim besedilom Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne trgovine na spletnem mestu www.viptoner.si (v nadaljevanju: Pogoji) ter se z njimi strinja.

Spletno prodajo na www.viptoner.si izvaja podjetje BIROMOBIL, d. o. o., vpisano v sodni register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani in matično številko 21079770. Podjetje je zavezanec za plačilo DDV-ja ID za DDV: SI52949907.

Spletna trgovina www.viptoner.si vam omogoča nakup kartuš, tonerjev, biroopreme ter ostalega drobnega potrošnega materiala preko spleta. Spletna trgovina je prosto dostopna na internetu. V spletni trgovini so predstavljeni naši izdelki, podrobne informacije in cene izdelkov | redne cene in spletne cene |. Pogoji nakupa so določeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.

Naročanje
Po pregledu ponudbe ob želenih izdelkih izberete možnost »Nakup«. Izbrani izdelki so zbrani v košarici, ki jo lahko kadarkoli preverite in v njej uredite izdelke |spremenite količine izdelkov in/ali jih odstranite iz seznama|. Ko ste končali z nakupovanjem, izberete možnost »Košarica«, kjer uredite izdelke. S klikom na gumb »Nakup« boste v nekaj korakih opravili celoten nakup.

Pogoj za opravljen nakup v spletni trgovini www.viptoner.si je registracija uporabnika. Uporabnik se mora ob prvem nakupu registrirati |s tem se vpiše v zbirko podatkov kupcev www.viptoner.si in pridobi svoje uporabniško ime in geslo ). Ob vsakem naslednjem nakupu se mora uporabnik v trgovino prijaviti, kjer lahko sproti spreminja in posodablja svoje podatke | geslo za dostop, naslov, pregleda predhodna naročila itd. |.

Kupec prejme pogodbo o nakupu po elektronski pošti na svoj naslov. Obenem lahko kupec s svojim uporabniškim imenom in geslom na spletni strani www.viptoner.si pregleda vse njegove opravljene nakupe in njegove sklenjene pogodbe.

Vračilo izdelkov, reklamacije in garancija
Reklamacije, garancijski zahtevki in druge vrste vračila blaga se upoštevajo, kot so opisani v zavihku Reklamacije.

Cene
V spletni trgovini so objavljene tako redne cene, ki se uporabljajo v redni prodaji v trgovinah in drugih fizičnih prodajnih mestih ter spletne cene. Spletne cene so lahko nižje od rednih cen. Za nakup v spletni trgovini se upoštevajo spletne cene. Vse objavljene spletne cene v vseh vrstah ponudb so nepreklicne in veljajo le za nakup preko spletne trgovine www.viptoner.si.

Veljavnost cen za izbrane artikle velja na dan nakupa, torej na dan zaključka in oddaje naročila preko spletne trgovine www.viptoner.si. Vse cene izdelkov na www.viptoner.si so prikazane v EUR in vključujejo DDV, ki je na končnem obračunu jasno naveden.

Cene so informativnega značaja in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba in cene veljajo do umika oziroma preklica. Veljavnost cene izdelka velja v trenutku nakupa.

Plačilo in prevzem

V spletni trgovini www.viptoner.si so na voljo naslednji načini plačila:

po povzetju – z gotovino – poštarju je ob prevzemu potrebno poravnati znesek izpisan ob naročilu, ki že vključuje provizijo za plačilo UPN naloga. Dodatnih stroškov pošiljanja poštarju ali drugemu dostavljavcu naročenih artiklov iz spletne trgovine www.viptoner.si niste dolžni poravnati!

po predračunu, ki vam ga bomo poslali takoj po prejetju naročila | blago vam bomo odposlali takoj po prejetem plačilu |.
Predračun si lahko izdela pravna ali fizična oseba. Javni zavodi morajo ob naročilu poslati naročilnico in so upravičeni do plačila v zakonskem roku.

Z oddanim naročilom v spletni trgovini www.viptoner.si se zavezujete, da boste pri izbiri plačila po povzetju ob prevzemu vašega blaga poravnali kupnino. Ob prevzemu pošiljke obvezno podpišite morebitne spremne dokumente (dobavnica, ...).

Blago ste dolžni pred prevzemom vizualno in številčno pregledati, ter zapisati morebitne vidne poškodbe na embalaži ali blagu.

Stroški pošiljanja
Dostava za plačilo po predračunu znaša 3,50€ + DDV, ter za plačilo po povzetju 5,00€ + DDV.

Stroški pošiljanja se obračunajo že pri nakupu v spletni trgovini www.viptoner.si. Dodatnih stroškov pošiljanja poštarju ali drugemu dostavljalcu naročenih artiklov iz spletne trgovine www.viptoner.si niste dolžni poravnati. Naročnik blago prejme dostavljeno na naslov v skladu s pravili poštnih podjetij.

V primeru plačila po povzetju je potrebno poštarju ob prevzemu poravnati znesek izpisan ob naročilu, ki že vključuje provizijo poštne nakaznice | VPLPG |. Dodatnih stroškov pošiljanja poštarju ali drugemu dostavljavcu naročenih artiklov iz spletne trgovine www.viptoner.si niste dolžni poravnati!

Dobavni rok
Podjetje BIROMOBIL d.o.o vam bo naročeno blago dostavilo najkasneje v 3-5 delovnih dneh po prejetju naročila oz. po prejetem plačilu v primeru izdelave predračuna.
Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu.

Uporaba spletne trgovine
Podjetje BIROMOBIL d.o.o ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi informacij v spletni trgovini. Podjetje BIROMOBIL d.o.o si pridržuje pravico kadarkoli spreminjati vsebino spletne trgovine brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb.

Podjetje BIROMOBIL d.o.o se bo v največji možni meri trudilo za ažurnost, brezhibno delovanje in točnost informacij navedenih v spletni trgovini www.viptoner.si. V kolikor kupec opazi kakršnokoli pomanjkljivost, napako ali nedelovanje, naj to nemudoma sporoči na enega izmed kontaktov.

Vsebine v spletni trgovini so avtorsko zaščitene. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenja podjetja BIROMOBIL d.o.o prepovedana.

Varstvo osebnih podatkov
Ob prvem obisku spletne trgovine www.viptoner.si se na vaš računalnik shrani "piškotek" | cookie |, ki ga lahko sami odstranite ali pa z ustreznimi nastavitvami preprečite, da bi se shranil. Piškotki so datoteke, namenjene boljši komunikaciji s spletnim mestom in koristijo za optimiziranje delovanja spletnih strani in pripravo učinkovitih storitev na spletnem mestu. Preko teh datotek ne moremo priti do vaši osebnih podatkov ali podatkov, ki so na vaše računalniku, razen tistih, ki so javno dostopni | tip brskalnika, tip operacijskega sistema, itd.|.

Predpogoj za nakup na spletni trgovini www.viptoner.si je registracija uporabnika. Registrirani uporabniki v postopku registracije posredujejo zahtevane osebne podatke. Vsak registriran uporabnik dobi svoje uporabniško ime in geslo, ki je tajno. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo s svojim uporabniškim imenom in z geslom upravljal izključno sam oziroma od njega pooblaščena oseba. Vsak uporabnik samostojno odgovarja za vsebine, ki jih vpiše na straneh www.viptoner.si.

Podatki, ki jih uporabnik posreduje pri registraciji na spletni strani ali kako drugače preko e-pošte, telefona, faksa ipd. so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Registrirani uporabnik ob registraciji podaja osebno privolitev, da lahko podjetje BIROMOBIL d.o.o obdeluje osebne podatke, ki mu jih je posredoval. Upravljavec zbirke lahko obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih, dogodkih in ugodnostih, ter za pošiljanje drugega oglasnega gradiva. Za namene obveščanja uporabnik dovoljuje uporabo različnih komunikacijskih kanalov, kot so telefon, sms, e-pošta ipd.

Navedene podatke lahko podjetje BIROMOBIL d.o.o obdeluje za lastne potrebe do časa, ko podatki več ne bodo služili svojemu namenu in se obvezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen, kolikor je to dolžan v skladu z veljavno zakonodajo. V času upravljanja z osebnimi podatki ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravkov, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavno zakonodajo.

Podjetje BIROMOBIL d.o.o bo pridobljene podatke varovalo ter preprečevalo njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Podjetje BIROMOBIL d.o.o za prenose vseh osebnih podatkov uporabnika uporablja tehnologijo, ki skrbi za kriptiranje vseh podatkov in komunikacije med spletno stranjo www.viptoner.si in registriranim uporabnikom. Podatki o plačilni kartici oziroma drugi podatki glede plačila, ki jih uporabnik vnese, se v kriptirani obliki prenesejo iz njegovega računalnika neposredno v avtorizacijski strežnik banke.

Sprememba splošnih pogojev poslovanja
Podjetje BIROMOBIL d.o.o si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni splošne pogoje poslovanja brez vnaprejšnje najave. Spremenjena pravila stopijo v veljavo in se uporabljajo od objave na spletni strani dalje. Registrirani uporbabniki bodo o spremembah obveščeni preko e-pošte.

Spori
Vse morebitne spore, ki bi nastali z uporabo spletne trgovine www.viptoner.si med kupcem in BIROMOBIL d.o.o., bosta stranki poizkušali reševati sporazumno. V kolikor to ne bo mogoče, je pristojno Okrožno sodišče v Ljubljani.

Podatki o ponudniku storitev spletne trgovine www.viptoner.si :
BIROMOBIL, d. o. o.
Medenska cesta 79
http://www.viptoner.si
info@viptoner.si
041 600 021
ID za DDV: SI52949907
Matična številka: 2107970
Transakcijski račun: SI56 3300 0000 0902 867